Kada se na Drag stazi nađu neki od najbržih serijskih automobila (video)

26.08.2012. u 10:16

Kada se na Drag stazi nađu neki od najbržih serijskih automobila (video)

Svi znamo s kakvim ubrzanjima barataju Nissan GT-R, Mercedes C63 AMG Black Series kupe, Chevrolet Camaro ZL1, Porsche Carrera S ili pak Jaguar XKR-S. No što se dogodi kada te automobile stavite jedan pored drugog na Drag stazu?. To pitanje jednom godišnje muči redakciju magazina Motor Trend koji je ove godine u konkurenciju od devet automobila ubacio nekoliko iznenađenja…

Prošle godine ovaj dvoboj (bolje reći devetoboj) pripao je Nissanovom sportašu, no taj rezultat nije zadovoljio čitatelje koji su se pitali zašto u konkurenciji nema Lamborghinija Aventador LP700-4 ili pak McLarena MP4-12C i što ondje uopće radi BMW M serije 1. Ove godine društvo iz Motor Trenda to je ispravilo pa se na zrakoplovnoj uzletno sletnoj stazi našlo društvo u sastavu Chevrolet Camaro ZL1, Ford Shelby GT500, Jaguar XKR-S, Lamborghini Aventador LP700-4, Mercedes-Benz C63 AMG Black Series Coupe, McLaren MP4-12C, Nissan GT-R Black Edition, Porsche 911 Carrera S i Subaru BRZ.

Lanjsko slavlje Nissana ove je godine bili ozbiljno ugroženo, a jasno je i zašto. Kako je u konačnici završilo odmjeravanje snaga spomenutog društva provjerite odmah nakon članka.

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vezane vijesti

Komentiraj