Otkriveni Brammo Empulse i Empulse R: cijene 97.000 i 109.000 kn

9.05.2012. u 12:16

Otkriveni Brammo Empulse i Empulse R: cijene 97.000 i 109.000 kn

Kao što je to i obećao prošlog mjeseca Brammo je jučer kasno navečer po našem vremenu otkrio svoj Empulse, električni naked čiji dolazak čekamo već dvije godine. Od tada do dans izgled ovog motocikla evoluirao je, a isto možemo reći i za cijenu koja je narasla zbog korištenja vrhunskih komponenti i baterija većeg kapaciteta…

Kako će izgledati novi Empulse R dale su nam naslutiti prve špijunke objavljene početkom mjeseca. Potpuni uvid i njegov dizajn i linije steći ćete gledajući galeriju službenih fotografija koje je Brammo objavio povodom predstavljanja motocikla. Osim seta službenih fotografija i tehničkih podataka koje smo prožvakali za vas ranije ove godine brand iz Oregona sad je objavio i cijene dvaju varijanti ovog nakeda.

Krajem prošlog tjedna šuškalo se kako će Empulse R koštati oko 115.000 kn. Ta cijena bila je dobrih 35.000 kn viša od one koju je Brammo prvotno najavio. Službene cijene ipak su malo manje od onih koje su nam donijele špekulacije. Tako Brammo Empulse u Americi košta 97.000 kn, dok njegova R varijanta na sebi ima etiketu s cijenom od 109.000 kuna.

Brammo još uvijek nije službeno došao u Europu, no bit će zanimljivo vidjeti koliko će njegov Empulse koštati na starom kontinentu kada se američki brand ondje odluči pojaviti.

Tagovi: , , , , , ,

Vezane vijesti

Komentiraj