Ovog vikenda na Mičevcu starta nova sezona Drifta u Hrvata

30.04.2012. u 18:21

Ovog vikenda na Mičevcu starta nova sezona Drifta u Hrvata

Slike sa zadnjeg prošlogodišnjeg CDC-a još su žive u našem sjećanju, a nova sezona ovog oktanskog sporta samo što nije počela. Manje od tjedan dana dijeli nas od prve ovosezonske utrke driftera koji će se već tradicionalno okupiti na poligonu ORYX centra u Mičevcu. Novost od ove sezone je i to što je Drift postao službeni sport hrvatskog automobilističkog saveza što znači da će se natjecatelji na prvom CDC-u boriti za prve bodove u 1. Prvenstvu regije sjever u driftu…

Početak mjeseca svibnja obilježit će otvaranje sezone drifta i to prvom utrkom Otvorenog prvenstva Hrvatske koja se održava 06.svibnja na poligonu ORYX centra u Mičevcu . Croatian Drift Challenge svrstao se među najatraktivnije automobilske evente u Hrvatskoj i regiji, pa nimalo ne čudi što već za prvom utrkom vlada izniman interes vozača i navijača.

CDC će na paklenom asfaltu Mičevca okupiti tridesetak driftera iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Italije i BiH koji će svojim nabrijanim autima i spaljenim gumama atmosferu dovesti do usijanja. Samu utrku popratit će i mogućnost vožnje na suvozačkom sjedalu, čime organizatori i vozači nastoje pomoći djelovanju udruge za pomoć djeci DEBRA (djeca oboljela od bulozne epidermolize).

Uz Drift Taxi posjetitelje očekuje i Burnout show, Show off, RC Drift i nagradna igra. Ovdje dakako treba pridodati i neizostavni sexy car wash koji će atmosferu na asfaltu ORYX centra u Mičevcu dovesti do usijanja. Atraktivne hostese, nabrijani auti i sexy car wash trebali bi biti dovoljan motiv za dolazak u ORYX centar. Cijena ulaznice iznosi 30 kn, a događanja kreću od 9 sati ujutro.

Tagovi: , , , ,

Vezane vijesti

Komentiraj