401 Street Race: drugi dan Grobnika pripao Mariju Ščetku

30.04.2012. u 12:33

401 Street Race: drugi dan Grobnika pripao Mariju Ščetku

Nakon što je pobjedom u klasi 10 subotnju utrku obilježio Vlado Moravek istu stvar u nedjelju je na Grobniku priredio Mario Ščetko. Svi oni koji su se jučer zaputili put grobničkog aerodroma mogli su uživati u znatno bogatijem programu jer su u Rijeku stigli sudionici prvog Top Garage Tuning Showa koji se protekle subote održao na krovu Garden Malla u Dubravi…

Mario Ščetko i njegov Golf II s dva motora nije štedio konkurenciju, pa se tako krajem dana ovjenčao titulom najbržeg u klasi 10. U klasi niže sličan scenarij je priredio Vice Bojko iza kojeg je ostao subotnji kralj Grobnika Vlado Moravek koji je put Slavonije krenuo s tri pehara u svojem vlasništvu. Uz utrke ubrzanja na Grobniku je jučer održan i Street Style i dB Drag show, ali i nezaboravni Sexy Car Wash uoči kojeg je rijetko tko pratio što se zbiva na stazi.

Uz već spomenute atrakcije organizatori poznati po dosadašnjem organiziranju utrke u Žminju na pistu grobničkog aerodroma dopremili su i kartingaše, oldtimere, moto stuntere i studentsku formulu koju su izradili lokalni studenti. Subotnji problemi s automobilom koje je imao Team Sputnik ponukali su Edvarda Galića da propusti jučerašnje nadmetanje. Nakon sitnih preinaka na automobilu Edo i njegov monstruozni Malibu dolaze u Osijek koji je druga stanica u ovogodišnjem kalendaru hrvatskog prvenstva u utrkama ubrzanja.

Svi vi koji želite saznati rezultate nedjeljnih dvoboja posjetite Facebook stranicu organizatora grobničke utrke.

Tagovi: , , ,

Vezane vijesti

Komentiraj