Tužio BMW zbog konstantne erekcije

29.04.2012. u 14:35

Tužio BMW zbog konstantne erekcije

Do sada smo se naslušali svakakvih bizarnih priča, no ova je definitivno jedna od bizarnijih koje smo u životu čuli. Jedna od tužbi koja je u posljednje vrijeme snašla BMW-ovu središnjicu je ona od strane vlasnika BMW-ova motocikla iz 1993. godine koji tvrdi da su dvokotač i njegovo sjedalo krivi za duge erekcije od kojih pati u posljednje vrijeme…

Vjerujemo kako bi dobar dio muške populacije odmah potpisao da se nađe u ovakvom stanju no ovom stanovniku San Francisca nije do smijeha. Naime, Henry Wolf tvrdi da se sve počelo dešavati nakon što je 01. svibnja 2010. godine otišao na četiri sata dugu vožnju na svojem BMW-u iz 1993. godine. Nakon što se vratio uočio je kako ima erekciju koja nije bila povezana s nikakvom seksualnom uzbuđenošću. I dok na spomen ovoga prodavatelji BMW-ovih motocikala diljem svijeta već vjerojatno trljaju ruke njihov pravni odjel vjerojatno trenutno ne dijeli isto mišljenje.

Siroti biker tvrdi kako su za njegov prijapizam krivi BMW i proizvođač sjedala Corbin-Pacific čije je sjedalo prilikom kupnje motocikla bilo na njegovu BMW-u. Prema njemu za sve je krivo loše sjedalo koje je ugrađeno na njegov motocikl. Wolf stoga BMW i Corbin-Pacific tuži za duševne boli, ozljeđivanje i izgubljene plaće koje je propustio zbog svoje bolesti.

Tagovi: , , ,

Vezane vijesti

Komentiraj