Održan prvi Top Garage Tuning Show u Garden Mallu (foto)

28.04.2012. u 15:04

Održan prvi Top Garage Tuning Show u Garden Mallu (foto)

Krov Garden Malla u zagrebačkoj Dubravi na jedan da se pretvorio u pravo tunersko carstvo. Inače poznato mjesto svim gradskim šopingholičarima ove se subote pretvorio u nešto posve drugo. Na najvišoj etaži njegove garaže okupili su se tuner iz svih krajeva hrvatske, a nije izostao ni dolazak prijatelja iz susjednih nam država. Svi oni na vrhu Garden Malla okupili su se iz dva razloga, kako bi sudjelovali u Street Style ili dB Drag natjecanju…

Dok će jedni pokušati u najboljem svjetlu predstaviti vizualne i tehničke preinake koje su odradili na svojim limenim ljubimcima, drugi će što većom količinom decibela pokušati uhvatiti pokal za najglasniji audio sustav. Kako bi se svi oni okupili na jednom mjestu pobrinuo se klub “Tuning Garage Prijatelji na kvadrat” koji je organizirao cijeli event.

Pozivu na ovo okupljanje odazvali su se i brojni klubovi iz cijele hrvatske među kojima i Peugeot klub Hrvatska, Fiatisti.hr, Fićo fan klub Zagreb, Renault fan klub i Honda Fan Club Hrvatska. Prigodu za pojavljivanje na ovakvom eventu nije propustio ni Auto klub Dubrava koji je ondje izložio dva svoj natjecateljska automobila.

Organizator je za natjecatelje pripremio čak 55 pehara u 21 kategoriji, a tu je i još 55 medalja za one sudionike koji neće uspjeti osvojiti pehar u jednoj od navedenih kategorija. Osim natjecateljskog dijela, cijeli event prate i zabavni program, nagradne igre i još mnogo zanimljivosti. Službene prijave natjecatelja vrše se do 16 sati, a proglašenje pobjednika u kategorijama na rasporedu je u 20:30.

Ako ne znate kako provesti subotnje poslijepodne, a nije vam daleko zagrebačka Dubrava 1. Top Garage Tuning Show na krovu Garden Mall pravo je mjesto za vas. Svi ljubitelji oktana ondje će pronaći nešto za sebe, a ako sada krenete taman stignete na Sexy Car Wash koji je na rasporedu u 16:00 h.

Tagovi: , , , , , , ,

Vezane vijesti

Komentiraj