Custom tjedna: Ducati Monster S4R Concept by Paolo Tesio

26.04.2012. u 11:00

Custom tjedna: Ducati Monster S4R Concept by Paolo Tesio

Sam po sebi Ducati Monster S4R iz 2006. godine remekdjelo je u dizajnerskom i tehnološkom smislu. Ovaj naked pokretan Testastretta twin agregatom i bez preinaka bio je savršen stroj, no čekajte da vidite što je od njega napravio Paolo Tesio…

Svi Ducatisti jako dobro znaju koliko je Monster S4R poseban motocikl. Jedan od razloga je njegov dvocilindrični agregat sa 130 KS zbog kojeg je ovaj naked toliko zabavno voziti. Iako dizajnerski savršeno posložen Monster S4R Paolu Tesiu bio je suviše običan, pa ga je on odlučio malo izmijeniti. Nakon sati i sati provedenim za računalom u izradi CAD animacija ovaj talijanski entuzijast dovršio je komponente koje je želio vidjeti na svojem Monsteru.

Nakon toga uslijedila je njihova izrada i finiširanje, a kako izgleda evolucija Monstera S4R by Paolo Tesio možete vidjeti i sami. Novi rep motocikla, ispuh smješten ispod dvokotača i zaštita za prednju vilicu potpuno su preobrazili klasični Ducatijev naked. Sve što vidite uskoro bi moglo biti dostupno u obliku kita koji je Tesio spreman izrađivati ukoliko bude dovoljno interesa za njega.

Tagovi: , , , ,

Vezane vijesti

Komentiraj