Toyota u Pekingu otkriva tri nove studije

23.04.2012. u 9:20

Toyota u Pekingu otkriva tri nove studije

Svega nas par sati dijeli od službenog otvaranja pekinškog salona automobila. To vrijeme proizvođači automobila i njihovi PR odjeli iskoristit će za privlačenje pažnje na svoje novitete. Tako je dan počela Toyota koja je otkrila kako su u Kinu dopremljena čak tri nova koncepta…

Kako sada ispada studija čije smo teasere vidjeli prošlog tjedna samo je jedna od tri nova koncepta pripremljena za kinesku publiku. Koncept s tih fotografija navodno nosi naziv Yungdong Shuangqing te je potpuno električno vozilo. To je nažalost sve što se o njemu trenutno zna, a ništa bolja nije situacija ni s druga dva koncepta koji navodno dijele zajedničko ime Dear Qin. Iako su oni vizualno potpuno drugačiji izvori tvrde kako su oba varijacija istog automobila. Četverovratna limuzina i peterovratni hatchback trebali bi biti pokretani hibridnim pogonskim sklopom.

Kako podataka o njima nažalost još uvijek nema teško je reći jesu li ove studije samo dizajnerske vježbe ili koncepti koji bi trebali najavljivati dolazak novih Toyotinih modela. Ako su oni doista nešto što će u serijsku proizvodnju nemojte ih očekivati u Europi jer će vjerojatno biti namijenjeni samo kineskom tržištu.

Tagovi: , ,

Vezane vijesti

Komentiraj