Ovako izgleda cestovno legalni Vyrus 986 M2 (foto)

21.04.2012. u 15:07

Ovako izgleda cestovno legalni Vyrus 986 M2 (foto)

Godinu i pol dana nakon što je Vyrus predstavio natjecateljsku inačicu motocikla 986 M2 ovaj osebujan dvokotač sada je spreman i za izlazak na cestu. Središte ovog motocikla je motor obujma 600 ccm preuzet od Honde CBR600RR, a sve ostalo djelo je talijanskih mehaničara pod vodstvom Ascania Rodoriga. Iako se šuškalo kako će se njegova cestovna inačica na tržištu pojaviti još prošlog rujna mi tek danas raspolažemo s prvim špijunkama cestovno homologiranog motocikla…

Kao i natjecateljski Moto2 motocikl i cestovno legalni 986 M2 opremljen je najboljim komponentama koje tržište nudi. Öhlinsov ovjes i Brembove kočnice, Hondin motor i Marchesinijevi naplatci sastavni su dio i njegove cestovne varijante. Kako bi bio sukladan cestovnim propisima Vyrus 986 M2 opremljen je i retrovizorima, svjetlima, pokazivačima smjera i nosačem registarske oznake.

Uz motocikl pokretan Hondinim motorom Vyrus bi trebao u prodaju pustiti i kit kojim ćete svoju Hondu ili Yamahu moći transformirati u ovaj dvokotač. Factory, SL i Replica kitovi donijet će vam okvir, šasiju, naplatke i ovjes. Sve ostalo preselit ćete sa svoje CBR600R ili YZF 6R.

Tagovi: , , ,

Vezane vijesti

6 komentara


 • ok
  koja je svrha ove prerade osim sta izgleda jedinstveno-prednji ovjes u stilu bimote i neke stvari, ali zasto,jeli koliko laksi?


 • Bimota i Vyrus su nekada radili zajedno na razvoju Tesija. Vyrus se kasnije odvojio i nastavio raditi motocikle na tom principu. Kao i Bimota i Vyrus koristi Ducatijeve motore. Vyrus nije prerada već marka luksuznih motocikala. Njegov 987 C3 bio je najsnažniji serijski motocikl s 211 KS izvučenih i motora Ducatija 1198. Tu konjažu on je imao na 157 kg težine.


 • ok, ja sam rekao za ovog ovde prestavljenog…


 • Pa u tome i jest štos.
  Ovo je natjecateljski motocikl rađen za Moto2 klasu koji je samo dobio elemente koji su potrebni za homologaciju za cestu.
  Nema tu nikakve prerade. Hondin motor je regulativa Moto2 klase.


 • 393303 743259It is not that I want to duplicate your internet site, but I genuinely like the style. Could you tell me which style are you employing? Or was it custom produced? 872716


 • 373563 610677Excellent read, I recently passed this onto a colleague who has been performing a little research on that. And the man actually bought me lunch because I came across it for him smile So allow me to rephrase that: Appreciate your lunch! 379996

Komentiraj