Na Internet procurile prve fotografije Lamborghinijeva crossovera (foto)

21.04.2012. u 6:23

Na Internet procurile prve fotografije Lamborghinijeva crossovera (foto)

Dok je Lamborghinijev PR odjel bio zauzet slanjem pozivnica za premijeru novog koncepta koji doprema u Peking neto drugi bavio se malo drugačijim poslom. Koliko go se trudio sakriti studiju crossovera od znatiželjnih pogleda Lamborghini nažalost ili na našu sreću nije uspio. Prve fotografije koncepta pod nazivom Urus pojavile su se na Internetu, tako da sada sa sigurnošću znamo kako će Lamborghinijev crossover izgledati…

Taman kada smo se pripremili na čekanje do ponedjeljka i službeno otvaranje salona automobila u Pekingu dogodilo se ono što mrze svi proizvođači automobila i motocikala, u javnost su procurile prve fotografije novog Lamborghinija. Pogledamo li ih odmah ćemo znati kako su Bryan Salamone i Ed Bolian govorili istinu. Njih dvojica bili su na zatvorenom predstavljanju ove studije u New Yorku ranije ove godine i s nama podijelili donedavno nepoznate podatke o budućem Lamborghiniju.

Novi Urus doista je crven i linijom podsjeća na BMW X6. Prilično točan je i opis njegova izgleda, te konfiguracije unutrašnjosti koji su iznijeli. Isto tako vidljivo je da daleko od ovog izgleda nisu bili ni renderi kojima se već neko vrijeme služimo kada pišemo o Lamborghinijevom novitetu. Sada kad znamo kako će on izgledati jedina nepoznanica nam ostaje njegov pogonski stroj. Za to ćemo se poslužiti glasinama koje kažu kako će ispod prednjeg poklopca ova studija kriti 5.2-litreni V10 agregat s 590 KS.

Tagovi: , , , ,

Vezane vijesti

2 komentara


  • Bezveze


  • drito to, bezveze

Komentiraj