Harley-Davidsonov Demo Experience uspješno priveden kraju (foto)

16.04.2012. u 12:27

Harley-Davidsonov Demo Experience uspješno priveden kraju (foto)

Još u subotu kasno navečer nervozno smo prelistavali Aladinovu prognostičku kartu ne bismo li se uvjerili kako će nas kiša poštedjeti prošle nedjelje i moramo priznati kako situacija na papiru nije bila nimalo obećavajuća. Ranim jutrom probudio nas je hladni tuš, odnosno kišne kapi koje su se polako spuštale nad Zagrebom. Cmoljavo proljetno vrijeme jednostavno je moralo pokvariti posljednji dan Harleyeva Demo Experiencea koji se proteklog vikenda održao kod Karting centra Zagreb…

Nije samo nama splasnuo entuzijazam, “pokisli” su i svi oni koji su trebali nove Harleye provozati u 10:00 sati. Iako se event u slučaju kiše nije odgađao, odgađale su se nažalost dogovorene vožnje, čisto iz sigurnosnih razloga. Mokri asfalt možda mnogima nije smetao, ali sjesti na motocikl koji ne poznajete i krenuti s njime put Samobora i nazad u spomenutim uvjetima riskantan je potez, pa čak i za iskusne vozače s dugogodišnjim stažom na dvokotaču.

U takvoj situaciji kraći kraj je izvukao naš Facebookovac Dalibor koji je trebao prvi sjesti na XR1200 koji je Harley-Davidson Zagreb rezervirao samo za nas. I taman kada smo mislili kao ćemo ga uspjeti ugurati u termin u 11:00 sati kratak poziv vlasnika zagrebačkog predstavništva XR1200 ponovno mu je izbio iz ruku. Prioriteti i “viša sila” ne bi se trebali događati na ovakvim eventima, pogotovo kada ljudi dođu iz drugih dijelova lijepe naše, no očito je to samo naš sud.

I dok je Dalibor kući otišao razočaran Boris, Dražen, Darko, Krešo i Mihael ispunili su svoj san. Zbog vremenskih uvjeta koji su nerijetko bili na granici, ruta kojom je prometovala demo karavana nekoliko je puta mijenjana zbog čega su jučer okupljeni vozači s Harleya mogli upoznati Kerestinec, Svetu Nedelju i Samobor. Ono što je vrlo bitno, nitko od njih nije se s vožnje vratio nezadovoljan, a osmjesi na licima govorili su sve.

Nakon što je i posljednji vozač parkirao demo Harley u sklopu Karting Centra Zagreb, te je zvuk njegova motora potpuno utihnuo počelo je veliko spremanje jer demo kamion s ovogodišnjom paletom Harleyevih motora već sljedećeg vikenda gostuje u Austriji. Mi smo se pak pozdravili s okupljenima i krenuli kući s mišlju na sljedeći Demo Experience koji nas čeka sljedeće godine.

Tagovi: , , , ,

Vezane vijesti

2 komentara


  • 502467 582339Enjoyed looking at this, extremely great stuff, thanks . 849060


  • 308614 562327I see your point, and I completely appreciate your write-up. For what its worth I will tell all my buddies about it, quite resourceful. Later. 565694

Komentiraj