Volvo S60, V60, V70 i S80 tehnički potkovaniji i s novim D3 motorom

13.04.2012. u 17:08

Volvo S60, V60, V70 i S80 tehnički potkovaniji i s novim D3 motorom

Kada kupcima ponudite tehnički napredan automobil kao što je to V40 onda se od vas očekuje da slična rješenja implementirate i u ostatak game. Volvu nije trebalo dugo da se time pozabavi pa su modeli S60, V60, V70 i S80 uz novi D3 dizelaš sada dobili i niz vizualnih i tehničkih poboljšanja za tekuću sezonu…

Kako vizualne izmjene izgledaju na spomenutim modelima ne možemo vam pokazati jer Volvo još nije objavio fotografije ušminkanih modela. To ne znači da vam ne možemo reći kako su oni dobili nove naplatke i aluminijske dodatke, dok je V70 dobio novu prednju masku naglašenu crnim detaljima.

Uz vizualno dotjerivanje Volvovi stručnjaci odradili su i ono tehničko pa su sada spomenuti modeli dostupni sa sustavom svjetala koja se automatski prilagođavaju situaciji na prometnici, sustavom koji ih automatski pali kada se vozite tunelom, te novim sustavom prepoznavanja prometnih znakova koji će iste prikazivati na displeju ukomponiranom u instrument ploču. Uz to svi modeli opremljeni automatskim mjenjačem sada će dobiti osvijetljenu ručicu mjenjača.

Ispod njihova poklopca motora sada će biti dostupan i 2.0-litreni dizelaš s pet-cilindara koji će na pogonske kotače slati 136 KS i 350 Nm okretnog momenta. On će se smjestiti odmah iznad D2 motora sa 115 KS dok vrh ponude i dalje ostaje D5 koji istiskuje 215 konja.

Tagovi: , , , , , ,

Vezane vijesti

Komentiraj