Harley-Davidson Zagreb i AutoMotoPortal osiguravaju vam demo vožnju ovog vikenda

12.04.2012. u 13:33

Harley-Davidson Zagreb i AutoMotoPortal osiguravaju vam demo vožnju ovog vikenda

Harley-Davidson Zagreb i AutoMotoPortal ovog Vam vikenda osiguravaju nezaboravan provod. Kao što već vjerojatno znate Harleyev “The Legend On Tour” kamion ove subote i nedjelje parkiran je u Španskom gdje će svi zainteresirani moći probati jedan od 23 demo motocikla. Kako bismo Vama, našim vjernim čitateljima omogućili da i sami isprobate jedan od Harleyevih motocikala u suradnji s Harley-Davidsonom Zagreb osigurali smo demo motocikl koji će biti rezerviran samo za Vas…

Interes za demo event koji se ovog vikenda održava u Španskom doista je velik. Toliko ljudi željelo bi isprobati neki od Harley-Davidsonovih dvokotača, no nažalost neće svi doći na red. Dva dana i četrdeset minuta duga vožnja jasno otkrivaju kako je glavna prepreka tome vremenski faktor. Budući da se demo vožnje odvijaju od 10:00 do 17:00 sati u druženju s Harleyevim novitetima moći će uživati samo najsretniji. Kod čitatelja našeg portala taj stupanj sreće je malo veći jer je samo za Vas osiguran jedan demo motocikl koji će u nedjelju čekati šestero sretnika.

Kako biste uopće dobili priliku sjesti na Harley-Davidson XR1200 koji Vas ondje čeka morate najprije ispuniti nekoliko uvjeta. Prvi i najvažniji je da imate važeću vozačku A kategorije. Osim nje morate biti stariji od 21. godine i sa sobom ponijeti zaštitnu opremu. Svi oni koji udovoljavaju tom kriteriju informacije o tome kako postati jedan od šest odabranih potražite na našoj Facebook stranici.

Tagovi: , , , ,

Vezane vijesti

Komentiraj