Hyundai ix45 osvanuo na prvim skicama

13.03.2012. u 11:24

Hyundai ix45 osvanuo na prvim skicama

Kraj siječnja donio nam je prve špijunske fotografije novog Hyundaija ix45 čija nas premijera očekuje ovog travnja u New Yorku. Već tada dobili smo poprilično dobar uvid u izgled posljednjeg Hyundaijeva noviteta, a kao da se ništa nije dogodilo južnokorejski brand sad je objavio njegove prve skice koje samo potvrđuju da smo imali pravo kada smo pretpostavili da se na dostupnim špijunkama nalazi upravo novi ix45…

Kako ne bi bilo zabune moramo spomenuti da je ix45 zamjena za aktualni Hyundai Santa Fe. Dok će se on na tržištima poput američkog i dalje zvati tako u Europi ćemo ga od sada znati kao ix45. Filozofija fluidne skulpture i ovdje je primijenjena, pa tako vidimo da ix45 također dobiva prepoznatljivu trapezoidnu prednju masku koja mu u kombinaciji s ostalim izmijenjenim elementima donosi agresivniji izgled.

Novi crossover Koreanci opisuju kao rafiniran i praktičan automobil koji će svojim kupcima donijeti najnapredniju tehnologiju utkanu u prepoznatljivi dizajn i potkrijepljenu praktičnošću i ekonomičnošću. Novi Hyundai ix45 na tržište bi trebao doći odmah nakon premijere u New Yorku, a vjerojatno ćemo do tada saznati i nešto više o njemu.

Tagovi: , , , ,

Vezane vijesti

3 komentara


  • premoćno


  • 908675 552822Hi! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to check it out. I


  • 687719 116666This internet web site is my aspiration, really superb style and style and Perfect topic matter. 165639

Komentiraj