Nove fotografije i detalji o Fiatu 500L (foto)

21.02.2012. u 9:14

Nove fotografije i detalji o Fiatu 500L (foto)

Vidjeli ste prve fotografije novog Fiata 500L i nije vam bio odbojan? Onda ste na pravom mjestu jer danas za vas imamo nekoliko novih fotografija ovog mješanca između monovolumena i crossovera…

Što možemo očekivati od novog člana 500 obitelji Fiat je objasnio početkom mjeseca kad je u javnost pustio prve fotografije ovog noviteta. Tada smo saznali dimenzije, tipove motora i njihovu snagu i konfiguraciju unutrašnjosti o kojoj smo do danas znali užasno malo. Iako nije objavio fotografije koje bi nam zorno predočile što nas to unutra čeka Fiat je putničku kabinu odlučio radije opisati riječima.

Prema njemu putnička kabina Fiata 500L neće se previše razlikovati od one klasičnog modela 500. Ovdje su Talijani ponajprije mislili na dizajn instrumenata i središnjeg stupa. Glavna riječ kojom će se ona moći opisati jest praktičnost i to zahvaljujući velikom broju pretinaca, ali i prtljažniku obujma 400 l. Ono što će također pripomoći praktičnosti, ali i komforu su sjedala podesiva po osam različitih kriterija.

Dodatnu praktičnost ovom novitetu trebao bi osigurati i treći red sjedala koji će 500L dobiti nešto kasnije. Ljudi iz Fiata kroz dosadašnje su iskustvo otkrili kako kupci primjeraka “obitelji 500″ često traže dodatne stvari kojima bi svoj automobil učinili drugačijim. Iz tog razloga uz 500L kupcima će biti ponuđen izbor čak 30 različitih lakova karoserije, selekciju grafika i naljepnica pa čak i naplatke u srebrnoj, crnoj, sivoj i bijeloj boji.

Iako je ovaj talijanski brand ponovo otkrio nešto što do sada nismo znali o novom modelu mnogo ključnih informacija i dalje nedostaje, no ne zadugo jer se bliži Ženeva gdje će Fiat 500L biti i službeno otkriven. Nakon toga nepoznanica više ne bi trebalo biti.

Tagovi: , , ,

Vezane vijesti

1 komentar


  • 273789 960134The most effective and clear News is really significantly imptortant to us. 371893

Komentiraj