Na proljeće stiže Suzuki Bandit 650SA

30.11.2011. u 16:20

Na proljeće stiže Suzuki Bandit 650SA

Suzuki Bandit oduvijek je bio sinonim za pouzdan motocikl idealan za svakodnevnu uporabu. Svojom agilnošću, upravljivošću i raznolikošću brzo se prometnuo u jedan od omiljenijih motocikala za kojima bikeri posežu. Dvokotač pogodan za duja putovanja i probijanje kroz gradsku gužvu sada je osvanuo u 650SA varijanti…

Otkako se 1989. godine prvi puta pojavio na tržištu Suzuki Bandit je prodan u više od 430.000 primjerka širom svijeta od čega je čak 90% prodana na području starog kontinenta. Pet generacija ovog motocikla definitivno svjedoči o uspješnosti modela Bandit koji je oduvijek bio popularan zbog povoljnog omjera uloženog i dobivenog.

Suzuki Bandit 650SA pokreće redni četverocilindarski motor obujma 656 ccm koji na stražnji kotač prenosi 85 KS i 61.5 Nm okretnog momenta. Ovaj tekućinom hlađeni motor opremljen je Suzukijevim SDTV sustavom ubrizgavanja goriva zbog čega on bolje reagira u svim uvjetima vožnje jer Banditu 650SA osigurava odličan balans između maksimalne snage i distribucije okretnog momenta što ovom dvokotaču donosi trenutan odziva na gas.

Suzukiju je polivalentnost ovog motocikla izuzetno važna što je vidljivo i po njegovoj konfiguraciji. Upravljač motocikla podesiv je u dvije pozicije, ručice kvačila i kočnice u četiri dok sjedalo može mijenjati svoju visinu u razmaku od 790 do 810 mm. To sjedalo rađeno je posebno za ovaj model i vozaču i njegovu suputniku donosi poboljšanu ergonomiju i udobnost.

Ovaj model standardno je opremljen ABS-om kako bi vozaču osigurao maksimalnu sigurnost. Suzuki Bandit 650SA u prodaju će krenuti samo u perla bijeloj boji i to već početkom sljedeće godine. Suzuki će obujam proizvodnje prilagoditi broju narudžbi koje će za njega zaprimiti. Uz dosadašnju reputaciju ovog motocikl au prilog bi mu pri prodaji trebala ići i promotivna cijena od 52.000 kn po kojoj će on biti dostupan u Italiji.

Tagovi: , , ,

Vezane vijesti

Komentiraj