Senner Tuning pokazao znanje na Opel Astri 1.4 Turbo

8.11.2011. u 15:25

Senner Tuning pokazao znanje na Opel Astri 1.4 Turbo

Njemački tuner Senner Tuning predstavio je novi modifikacijski paket za smrtnicima dostupnu i vrlo atraktivnu Opel Astru. Momci su uzeli model s 1.4-litarskim turbakom te izvukli nešto svježe konjice i oboružali kompakt iz Russelsheima novim aerodinamičkim dodacima…

Tvornički 1.4 Turbo model inače dolazi sa 140 KS i 200 Nm okretnog momenta što je posve dovoljno za ponekad agresivniju vožnju, no Senner je tu brojku povećao na 165 KS i 250 Nm. To možda na papiru ne zvuči mnogo, ali praksa govori drugačije. Sprint do stotke je skraćen za punu sekundu, a zasigurno je povećana i konačna brzina.

S estetske strane modificirana Astra dolazi s novim licem sastavljenim od mat crne Steinmetz maske, novim prednjim spojlerom, agresivnijim pragovima i masivnim 19-colnim Alutec naplatcima. Straga je krovni spojler i neizostavni ispušni topovi od nehrđajućeg čelika ukumponirani u dopadljiv difuzor. U paketu dobit ćete i nove postavke ovjesa s mogućnošću podešavanja visine karoserije i hoda amortizera.

Cijena? Dotični paket dobit ćete za 89.120 kuna, odnosno nešto više od pola vrijednosti čitavog automobila sa spomenutim motorom.

Tagovi: , , , ,

Vezane vijesti

1 komentar


  • kupujem! prekrasno :)

Komentiraj