Toyota FT-86 otkrivena prema već poznatom scenariju (foto)

28.10.2011. u 9:35

Toyota FT-86 otkrivena prema već poznatom scenariju (foto)

Kao da smo jučer raspravljali o tome kako Toyotini modeli gotovo uvijek na isti način razotkriju svoj konačan izgled. Danas zahvaljujući tom scenariju gledamo fotografije proizvodne inačice sportskog kupea FT-86 koje su izvučene iz službene brošure namijenjene kupcima na japanskom tržištu…

Na isti način otkriven je novi Yaris, nova Toyota Prius C, a sada je istom metodom otkriven najočekivaniji Toyotin model u proteklih godinu dana. Brošura iz koje su izvučene dostupne fotografije djelo je Toyotina tunerskog odjela koji je za FT-86 pripremio nekoliko dodataka upakiranih u Modellista kit namijenjen domaćem tržištu.

Tako je sportski kupe s pogonom na stražnjim kotačima opremljen novim prednjim spojlerom, većim podnicama i novim stražnjim difuzorom. Ono što će većina odmah primijetiti jest kako je Toyota još jednom izmijenila izgled automobila. U usporedbi s posljednjim konceptnim primjerkom, proizvodni FT-86 ima drugačija prednja svjetla, klasične maglenke, te nova stražnja svjetla i drugačiji stražnji branik.

Osim što otkriva kako izgleda vanjština automobila ova brošura donosi uvid i u izgled njegove unutrašnjosti koja je u ovom slučaju naglašena crvenim detaljima.

Tagovi: , , , ,

Vezane vijesti

3 komentara


  • prvo izvana mi je odličan, ali fali jedan evo spojler na kraju (ovo je kao tunirana hmm), ali unutra bome nije, vidim volan i gledam ko da je od prije 2 generacije nema nikakvih gumbića na njemu totalno prazan i vidim da nema naslon za ruke nego golu plastiku na sredini između siceva koji dobro izgledaju, sve u svemu zeznuli su


  • I just want to tell you that I am just newbie to weblog and truly enjoyed this web blog. Probably I’m planning to bookmark your blog . You really have outstanding article content. Thanks a lot for sharing with us your web site.


  • 657302 414651Some actually fascinating information , properly written and loosely user genial . 927249

Komentiraj