U Osijeku se 3. i 4. rujna održava 2. Croatian Drift Challenge

2.09.2011. u 15:15

U Osijeku se 3. i 4. rujna održava 2. Croatian Drift Challenge

Oktanski cirkus popraćen škripom guma i velikom dimnom zavjesom seli se u Osijek, gdje se 3. i 4. rujna održava 2. utrka otvorenog prvenstva Hrvatske u Driftu, ili dobro znani Croatian Drift Challenge 2011…

Nakon vrlo uspješne prve utrke u Zagrebu natjecanje se nastavlja 03. i 04. rujna u Osijeku. Experior i Drift klub u suradnji sa AK Slavonija organiziraju drugu utrku sezone na Čepinskom aerodromu, koji se prošle godine pokazao kao vrlo zanimljiva Drift destinacija na kojoj će se i ove godine za najvišu stepenicu na podiju boriti najbolji drifteri iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Italije, Mađarske te Bosne i Hercegovine.

Brojni gledatelji moći će na svojoj koži iskusiti zašto je upravo Drift trenutno jedan od najpopularnijih auto sportova na svijetu jer će na raspolaganju imati Drift Taxi vožnje s natjecateljima. Uz bogati sadržaj i nagradnu igru, posjetitelji će moći uživati i u atraktivnim hostesama, sexy car washu ili potražiti osvježenje na nekom od punktova s jelom i pićem.

Treninzi i Drift Taxi vožnje rezervirani su za subotu, dok se u nedjelju voze kvalifikacije. Najboljih 16 vozača koji prođu kvalifikacije za pobjedu na drugom CDC-u borit će se uzbudljivim twin drift vožnjama. Cijena ulaznice je 30 kn po danu, a ulaz je otvoren od 09:00 h. Vidimo se u Osijeku!

Tagovi: , , , ,

Vezane vijesti

3 komentara

Komentiraj