Shoei tragično preminulom Tomizawi odaje počast kacigom limitirane serije

5.01.2011. u 16:04

Shoei tragično preminulom Tomizawi odaje počast kacigom limitirane serije

Japanski proizvođač kaciga sponzor je mnogim poznatim imenima iz moto svijeta. Shoei kacige nose Chris Vermeulen i Toni Elias, a nosili su ih nikada prežaljeni Daijiro Kato, Norifumi Abe i Shoya Tomizawa. Ne bi li odao počast posljednjem preminulom japanskom vozaču Shoei je izradio limitiranu seriju kacige koju je Shoya nosio…

Pokojni Moto2 vozač svoju je posljednju trku vozio ljetos na Misanu kada se zauvijek ugasio njegov mladi život. Japanski proizvođač kaciga na svoj se način potrudio kako Shoya nikada ne bi bio zaboravljen. Kaciga X-12 (u Europi poznata kao X-Spirit II) poslužila je Shoeijevim stručnjacima za izradu limitirane serije Tomizawi u čast. Ovo posebno izdanje modela X-12 ukrašeno je grafikama koje je Shoya imao na svojoj kacigu prošle sezone.

U njoj će nažalost moći uživati samo stanovnici Japana budući da je njena prodaja ograničena samo na područje zemlje izlazećeg sunca. Cijena kacige trebala bi se kretati oko 5.000 kuna i Japanci će je moći naručiti do 28. siječnja ove godine. Sve naručene kacige svojim vlasnicima biti će isporučene do travnja.

Tagovi: , , , ,

Vezane vijesti

Komentiraj