Mansory ne posustaje: predstavljen Bugatti Veyron LINEA Vincero d’Oro

8.08.2010. u 10:40

Mansory ne posustaje: predstavljen Bugatti Veyron LINEA Vincero d’Oro

Njemački tunerski as Mansory nakon niza odličnih prerada dao si je truda i prvi dotjerao novu inačicu Veyrona 16.4 SuperSport. Tvrtka smještena u Fichtelgebirgeu još od 1989. svoj je posao bazirala na preradama luksuznih automobila poput Aston Martina, Bentleya, Ferrarija i Rolls Roycea. Kako društvo iz Mansoryja odlično odrađuje svoj posao dokazuje i ukazano povjerenje od strane Porschea koji ga je odabrao za svoju službenu tunersku kuću…

Njihovo novo ostvarenje svakako je na tragu prošlogodišnjeg dotjerivanja standardnog Veyrona. Nova kreacija, Veyron 16.4 LINEA Vincero d’Oro trenutno je vrh onoga što Mansory može ponuditi bogatim ljubiteljima luksuznih automobila. Nakon pogleda na dorađeni Veyron postane nam jasno kako sve na svijetu nije crno ili bijelo već je pravo stanje stvari puno drugačije – crno i zlatno.

Mansory Vincero d’Oro Veyron od standardne inačice modela 16.4 SuperSport razlikuje se u mnogočemu. Najočitija su razlika crne i zlatne karbonske komponente koje ga čine jednostavno neodoljivim. Prednji dio automobila dobio je blago izmijenjen izgled gdje svakako dominira prednja maska u zlatnoj boji koja je u Mansoryjevoj inačica dobila i stilizirano slovo “V” koje dodatno naglašava naziv modela.

Nova danja svjetla LED tehnologije, izmijenjeni branici, novi difuzor i veći odzračnici na stražnjoj strani automobila ono je što uz nezaobilazan karbon karakterizira vanjštinu automobila. Točku na i vanjskom izgledu daju i novi naplatci zlatne boje izrađeni posebnom tehnikom.

Inače decentni detalji sada vrište iz sveg glasa zbog boje kojom su presvučeni. Ručice na vratima, poklopac spremnika goriva, retrovizori i poklopac sustava za pranje prednjih svjetala primjenom zlatne boje ušli su u prvi plan. Ako ste mislili kako je vanjština automobila glamurozna onda sasvim sigurno morate proviriti u njegovu unutrašnjost.

Cijela unutrašnjost automobila izrađena je u crno-zlatnoj kombinaciji, što je najbolje vidljivo na sjedalima izrađenim od zlatne i crne kože. Razbacivanje karbonom nastavljeno je i unutar vozačke kabine, a vrhunac svega je luk malih LED svjetiljki koje se protežu duž vrata i preko cijele konzole. Kako sreće da je ovaj automobil posebna limitirana serija u malom, te je on jedini primjerak koji Mansory namjerava pustiti u svijet jer sumnjama da tamo ima mjesta za dva Bugatti Veyrona LINEA Vincero d’Oro.

Tagovi: , , , , ,

Vezane vijesti

2 komentara


  • 842451 630715Spot up for this write-up, I genuinely believe this internet internet site requirements a terrific deal far more consideration. I


  • 386474 109799very nice post, i definitely enjoy this amazing site, persist with it 994286

Komentiraj